HÍREK

Közel 40-en tekerték le az idei "Szüreti kétkerék túra" 40 km-es távját, mely a Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola udvarából indult, majd a részt vevők Soltvadkertet és Bócsát érintve egy kis pihenőre megérkeztek a Vadkerti-tóhoz, ahol egy jó vacsora után Pásztor Gyula tanár úr 6. b osztálya és a diákok szüleik itt vehették át a nyári balatoni kerékpártúrán kiérdemelt díszokleveleiket. A Petőfi Szabadidősport- és az Ültess Fát Mozgalom Egyesület idén már másodszor szervezte meg, a szüreti fesztiválhoz kapcsolódó, kétkerék túrát.

Elindult Az év hőse szavazás!!!! A versenyzők között ott van a kiskőrösi Petróczi-Kis András kézilabdázó. Hajrá Andris! Hajrá Kiskőrös! Többször megmutattuk már, hogy össze tudunk fogni, ha kell. Itt egy újabb alkalom! Szavazzanak/szavazzatok!!!! 
http://anaphose.digisport.hu/

Suba Robi kedden nagy útra indul. Rióba tart a paralimpiai játékokra. Kiskőrös városa ma szűnni nem akaró vastapssal, "Hajrá Robi!" buzdítással, és a Himnusz közös eléneklésével bocsájtotta útjára. Magával vihet a Kiskőrös Városért Alapítvány jóvoltából egy gyönyörű "Kiskőrös" feliratú zászlót, és Domonyi László polgármester ajándékát, egy üveg kiskőrösi Petőfi Pálinkát, mely még jól jöhet gyomorfertőtlenítőként, ismerve a riói viszonyokat. A megható esemény végén ugyancsak az alapítvány jóvoltából nemzeti színű lufik emelkedtek a magasba. 
Kedves Robi! Repítse a hajódat a mi szeretetünk és buzdításunk Rióban! Bármi is lesz a végeredmény, ahogy Domonyi László polgármester is fogalmazott, mi már attól is végtelenül büszkék vagyunk, hogy kiharcoltad a részvételt a paralimpián. Sok sikert! Hajrá Robi!

1-10