HR konferenciát rendezett Kiskõrösön a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

Napjainkban a munkaerõpiac komoly kihívásokkal szembesíti a munkáltatókat, vállalatvezetõket, tulajdonosokat és humánerõforrás szakembereket egyaránt. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat az Együttmûködés a helyben foglalkoztatásért TOP projekt keretében Humánerõforrás konferenciát szervezett március 19-én Kiskõrösön a Szarvas Fogadóban, a megye gazdasági fejlõdésének élénkítése érdekében.

Moliere Képzelt beteg címû vígjátéka Kiskõrösön Koltai Róberttel a fõszerepben

Argan, a jómódú párizsi polgár életét kitölti feltételezett betegségébe vetett hite. Ez a rögeszme zsarnokká teszi, csak az orvostudományban hisz: gyógyszerekben, kezelésekben és a fiatal feleségében. Ám a furfangos szolgálólány, valamint Argan öccse megpróbálja felnyitni a hipochonder Argan szemét. Dióhéjban errõl szól Moliere Képzelt beteg címû vígjátékának története, amelyet március 20-án a Petõfi Sándor Mûvelõdési Központban a Zenthe Ferenc Színház adott elõ Koltai Róberttel a címszerepben.

Tizenötödik Petõfi Kupa asztalitenisz torna

Tizenötödik alkalommal került megrendezésre Kiskõrösön a Petõfi Kupa, az asztaliteniszt kedvelõ Bács- Kiskun megyei sportolók részvételével. A hagyományoknak megfelelõen március 15-én a Városi Sportcsarnok adott helyet a nemes ”vetélkedésnek”, melyen 13 település 26 csapata mérte össze erejét.
1-10